«Εκκλησίες και Ξωκλήσια της Ίμβρου – εκεί που τα καντήλια δεν έσβησαν ποτέ»

«Εκκλησίες και Ξωκλήσια της Ίμβρου – εκεί που τα καντήλια δεν έσβησαν ποτέ»

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης παρουσιάζει το Λεύκωμα Εκκλησίες και Ξωκλήσια της Ίμβρου – εκεί που τα καντήλια δεν έσβησαν ποτέ – έκδοσης Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, ώρα 6.30μμ στο Σισμανόγλειο Μέγαρο στην Κωνσταντινούπολη. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την υψηλή Του παρουσία η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Για το Λεύκωμα θα μιλήσουν: – Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. – Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Κνσταντινούπολη κυρία Τζωρτζίνα (Γεωργία) Σουλτανοπούλου. – Εκπρόσωπος του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ.Βατοπαιδίου κ. Εφραίμ – Ο Άρχων Μέγας Χαρτοφύλαξ της Μ.τ.Χ.Ε.  και πρώην Πρόεδρος του Ε.Π.Σ.Ι. κ. Λάκης (Παντελεήμων) Βίγκας. – Ο Αντιπρόεδρος του Φιλανθρωπικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ιμβρίων Κωνσταντινουπόλεως, Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος κ. Αδαμάντιος Κοκκινάκης. – Ο Άρχων Οστιάριος της Μ.τ.Χ.Ε. και Πρόεδρος της Ιμβριακής Ένωσης κ. Παύλος Σταματίδης – Ο Φωτογράφος της έκδοσης Κωνσταντίνος Βάντσος. Στην έναρξη της εκδήλωσης θα προβληθεί πεντάλεπτο σχετικό βίντεο. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης κ. Γεώργιος Χριστοφορίδης.  Επίσης εκείνες τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί εκδρομή για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν.

https://imbrosunion.com/proti-episimi-parousiasi-tou-lefkomatos-ekklisies-kai-ksoklisia-tis-imvrou-ekei-pou-ta-kantilia-den-esvisan-pote-sto-sismanogleio/?fbclid=IwAR346T03wp0NOkU08_JWH0_wdnJAtAb1q8DSFdAFRvf1oxGL372lfuoH7vw

επιστροφή